in minutes

Trainingen van U Town zijn altijd op maat, gevormd rond je behoeften en waarbij wij je adviseren waar je op dit moment het meeste baat bij hebt. Voor jezelf of voor je team. - Build Around U -


Het leven zit vol conflicten. De tegengestelde belangen die wij hebben en de druk waaronder wij soms staan, maakt dat wij allemaal wel eens in een conflict verzeild raken. De basis van een conflict is veelal een meningsverschil.

Conflicthantering

Het onderscheidende vermogen tussen professionals ligt niet zozeer in de cognitieve intelligentie (IQ), maar in hun emotionele intelligentie (EQ).

Emotionele Intelligentie

Wil je het beste uit jezelf naar boven halen? Heb je soms het gevoel druk te zijn met de verkeerde dingen? Ben je benieuwd wat je drijfveren zijn en hoe je deze optimaal tot hun recht kunt laten komen?

Persoonlijk Leiderschap

Wil je effectiever en daadkrachtiger functioneren? Helder communiceren waar je belangen en wensen liggen? Resultaatgericht en doeltreffend te werk gaan? De training “Persoonlijke Effectiviteit” is een training waarin jouw persoonlijke leerdoelen centraal staan. Deze training is een 2-daagse training. De training kenmerkt zich door een hoge interactie. Iets voor jou?

Persoonlijke Effectiviteit

Pagina  [tcb_pagination_current_page] van  [tcb_pagination_total_pages]

Heb je vragen, of behoefte aan een gesprek en maatwerk oplossing?

Onze 'of the shelf' trainingen en programma's kunnen we in-house verzorgen en helemaal op maat toesnijden naar precies dát wat nog is voor duurzaam resultaat. Wil je graag daar eerst met ons over sparren, laat het even weten door hieronder een kort bericht te sturen.

  • Velden met een * zijn verplichte velden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

>