in minutes

Individuele programma's

Dromen. Durven. Doen. Dat is de visie van U Town op het bouwen van een succesvolle onderneming. Wij zijn Business Boosters. Succes is leuk. Verslavend zelfs. Maar hoeveel innerlijke voldoening geeft succes als de werkelijkheid voelt als een poppenkast? Vanuit het verlangen naar oprechte verbinding en authenticiteit in mensen en organisaties richtten Eugène Kuisch & Michel Croiset een eigenzinnige club op. U Town “The Business Boosters”. Een club van mensen die er net zó over denken.
Bewegen en versnellen. Met gegarandeerd resultaat in leiderschap en verandertrajecten.
Dat is waar we goed in zijn.

Waar wil je meer van weten:

1. Dromen

Eerst gaan we jouw dromen in kaart brengen, en het liefst nog een beetje groter maken. Daarom beginnen we met een intensieve brainstormsessie, waarin we diep in jouw business duiken en kijken welke (groei)mogelijkheden er allemaal zijn. Ervaring leert dat er veel meer kansen zijn dan je op het eerste gezicht zelf had bedacht.

1. Outside the box
2. Groots
3. Zinvol

Dit zijn de drie termen die wij belangrijk vinden bij het bedenken van deze mooie plannen.

2. Durven

Daarna gaan we je de juiste tools en skills geven om te durven beginnen aan het waarmaken van die dromen. Vaak zijn er allerlei onbewuste blokkades die je tegenhouden om aan je dromen te durven beginnen. Kan ik dit wel? Wat gebeurt er als mijn bedrijf echt zo groot wordt? Houd ik wel het overzicht en de controle? Vinden mensen me nog wel aardig als ik zo succesvol word? Waar heb ik dit aan verdiend? Gaan mijn team/werknemers/vrienden/familie/opdrachtgevers hier wel achter staan? Heb ik wel de kennis om dit waar te maken of moet ik eerst een opleiding volgen?

Samen gaan we deze belemmerende gedachten doorbreken en op zoek naar de kennis en tools die jij écht nodig hebt om gewoon te doen.

3. Doen

Tot slot, om te zorgen dat je daadwerkelijk gaat én blijft doen, hebben we regelmatig contact en maken we duidelijke afspraken. Zo ‘vergeet’ je niet opeens om te blijven bouwen aan jouw dromen en val je niet weer terug in ‘bezig blijven’ in plaats van echt creëren, of het louter oppas spelen voor je personeel. Tijdens het doen zul je obstakels tegenkomen en moet je soms echt uit je comfortzone getrokken worden. Daar zijn wij voor. Zo sta je er nooit alleen voor. Want samen bereiken we véél meer, dan je alleen kunt. Daarnaast gaat het nog eens veel sneller, en, niet onbelangrijk: is het veel leuker!

We love it when a plan comes together.

Voor wie

Wij helpen alleen ambitieuze ondernemers, met goede ideeën en commitment om in zichzelf te investeren? Ben jij zo’n ondernemer? Dan helpen wij je graag om jouw business nog succesvoller te maken! U Town werkt met verschillende pakketten, om het zo transparant en overzichtelijk mogelijk te maken. Zo weet je van tevoren al wat jouw benodigde investering is en welke resultaten je daarvoor terugkrijgt.

Onze individuele programma's


In 90 dagen helpen we je op weg naar een succesvolle business. We gaan op zoek naar jouw dromen, je krijgt de tools om te durven beginnen aan deze dromen, en we zorgen dat je daadwerkelijk blijft doen. De kernwoorden van dit traject zijn: outside the box, doelmatig, durf te dromen, actie en fun. Want ondernemen is echt ontzettend leuk, als je er niet helemaal alleen voor staat. It’s about you.

U Town Start

Loopt jouw bedrijf best wel okay, maar wil je van dat ‘best okay’ liever WOW!! maken? Wil je zowel je bedrijf als jezelf als persoon laten groeien? Alles is natuurlijk mogelijk, coaches, consultants en goeroes te over, maar zie je soms door alle bomen het bos niet meer? Zoek niet langer, je hoeft alles niet meer altijd helemaal alleen te doen: U Town helpt je het beste uit jezelf én je bedrijf te halen.

U Town Grow

Het gaat je heel aardig af als ondernemer, maar je kunt op dit moment wel even een boost gebruiken. Je wilt in één maand resultaten zien: ideeën waar je écht wat mee kunt, een stappenplan voor de toekomst om écht goede resultaten te behalen, en de tools om het ook écht vol te houden. Je geeft je zelf een maand om aan je bedrijf te werken en te knallen! Daar helpen we je graag bij.

U Town Boost

Teamprogramma's


Het gaat je heel aardig af als ondernemer, maar je kunt op dit moment wel even een boost gebruiken. Je wilt in één maand resultaten zien: ideeën waar je écht wat mee kunt, een stappenplan voor de toekomst om écht goede resultaten te behalen, en de tools om het ook écht vol te houden. Je geeft je zelf een maand om aan je bedrijf te werken en te knallen! Daar helpen we je graag bij.

4D Master Challenge

Heb je vragen, of behoefte aan een gesprek en maatwerk oplossing?

Onze 'of the shelf' trainingen en programma's kunnen we in-house verzorgen en helemaal op maat toesnijden naar precies dát wat nog is voor duurzaam resultaat. Wil je graag daar eerst met ons over sparren, laat het even weten door hieronder een kort bericht te sturen.

  • Velden met een * zijn verplichte velden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

>