Reviews

Anita Schults
Life coach

Mijn naam is Anita Schults en ik vertel graag waarom ik blij ben met Eugene als coach.

Roy Verheul
Ruimerwonen.nu

Mijn naam is Roy Verheul en ik vertel graag over de samenwerking met U Town en wat het mij en mijn bedrijf gebracht heeft.

Rodney Kersten
Rodney Kersten Photography

Mijn naam is Rodney Kersten, fotograaf en kijk wat ik van U Town vind.

Kirsten van Loon
Linkways

Mijn naam is Kirsten van Loon. Ik ben social media specialist en met mijn bedrijf Linkways help ik mijn dienstverleners om online zichtbaar te zijn en klantgericht te werken.

Esther van der Lelie
Esther Communiceert

Mijn naam is Esther van der Lelie. Ik ben communicatiestrateeg bij Esther Communiceert.

Jennifer Delano
PR Goeroes

Mijn naam is Jennifer Delano ik ben de founder van PR Goeroes en ik houd mij bezig met het aantrekken van free publicity voor zakelijke dienstverleners.

Eric te Riele
DynaHouse

Bij U Town komen twee persoonlijkheden samen met elk hun eigen specialisme. Eugene Kuisch en Michel Croiset. Toen wij met DynaHouse begonnen hadden we behoefte aan advies en ondersteuning op IT gebied en Marketing & Sales.

Op deze disciplines biedt U Town een zeer grote toegevoegde waarde als kennis en sparringpartner. Hun netwerk brengt tevens als voordeel met zich mee dat elk project – centraal gecoördineerd – tot een succes wordt gemaakt. Advies en oplossingen zijn altijd klantgericht. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de huidige samenwerking.

Tom Zoethout
Internet Marketeers

"Wil je meer sales? Dan gaan we dat regelen!" zei Eugène. Alsof dat zo eenvoudig is, want je denkt dat je het wel weet na bijna 20 jaar ondernemerschap. Met enkele kleine, maar zeer effectieve aanpassingen in de aanpak en bouwen van complete concepten gingen we los.

Het lijkt wel of het nu veel makkelijker verkoopt! De scoringskans is enorm toegenomen en de lijst van projecten ook! We gingen het dus inderdaad regelen...

Annemarie Turenhout
At Office

Sinds begin 2020 ben ik in contact gekomen met U-Town. Eugène ondersteund mijn onderneming bij het implementeren en regisseren van nieuwe en bestaande klanten.

Zijn werkwijze is snel en erg persoonlijk. Hij geeft je het gevoel alsof jouw onderneming de enige is die er op dit moment toe doet. Dit zorgt ervoor dat je een vertrouwensband opbouwt waarin je snel kunt schakelen en samen kunt toewerken naar groei, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig. Hij drukt soms op die ene knop waar je zelf al een paar dagen met je hand boven hangt.

Wie vanuit een stevige fundering zijn onderneming wilt laten groeien, adviseer ik zeker om dit avontuur met U Town aan te gaan!

Dion Battermann
Battermann Cybersecurity

Het starten met een nieuw bedrijf kan niet zonder website. Een nieuwe website starten zonder U-Town kan ook niet. Dus allereerst contact gezocht met Eugène Kuisch. Hun gestructureerde aanpak, snelheid van executie en uitermate plezierige wijze van werken resulteerde in ongeveer 2 weken tijd in een website waar je U tegen zegt.

Strategie sessies, doelgroepen, propositie en het steeds terugkerende mantra van “Je wordt om 2 uur ’s nachts gebeld” hebben enorm geholpen in het goed neerzetten van de verschillende elementen van de site. Voeg daar een enorme portie enthousiasme en kennis en kunde aan toe en je hebt de partij gevonden die je echt verder kan helpen!

Bert Doets
B-Ambitious

B-Ambitious wil verder groeien en heeft U Town ingeschakeld om deze stap doordacht en gecontroleerd te maken. Met hun brede ervaring leert U Town ons anders kijken naar onszelf en helpen zij obstakels weg te nemen die onze groei in de weg kunnen staan. De spiegel die U Town je voorhoudt kan aan het begin even confronterend zijn maar de positieve energie die het daarna oplevert is onbetaalbaar. Ga gewoon eens een eerste gesprek aan met U Town en laat je ook verrassen.

Octavia Siertsema
Aanbestedingsspecialist

U Town heb ik ingeschakeld voor 2 zaken: een praktisch factureersysteem (ICT) en voor oriëntatie van mijn bedrijf (Sales). 

Michel heeft mij uitstekend geholpen met een praktisch systeem om uren te verzamelen, te factureren, en alles daarom heen te structureren. Door goed te luisteren heeft hij gezien hoe ik werk, wat ik wil en wat bij mij past. En daar is een mooi, goed werkend systeem uitgekomen. Zijn wijze van uitleg geven is ook zeer plezierig. Ik ben superblij met het resultaat! 

Eugene heeft mij geholpen met oriëntatie op mijn doelen, wat ik wil en hoe we die kunnen realiseren. Op een praktische wijze (wat mij altijd aanspreekt), heeft hij mij daarbij geholpen. Eugene heeft dat gedaan door goed te kijken wie ik ben, hoe ik zaken aanpak en wat bij mij past. En dat vind ik van beide heren een prettige werkwijze. Wat dat betreft zal ik beide heren zeker bij anderen in mijn netwerk aanbevelen!

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>