Kernteam

Eugène Kuisch
Business Booster

Sales - People - Training & Coaching

Passie is mijn drijfveer. Mij kun je bellen als in jouw organisatie complexiteit moet worden teruggebracht tot eenvoud. Om vanuit daar dappere keuzes te maken die nodig zijn om ambities te realiseren en vervolgens de tent in beweging te krijgen. Dit alles doe ik met een no-bullshit mentaliteit, veel humor en gefocust op het eindresultaat. Daarbij noemen klanten mij energiek, confronterend, helder en concreet met een gezonde dosis humor!

Eugène Kuisch is gespecialiseerd in HR, team/executive coaching en sales. Wanneer je hem om hulp vraagt, dan krijg je die ook echt. Reflectie, inzicht en vertrouwen zijn hierbij de kernwaarden. Eugène staat bekend als een goede luisteraar, die snel de vinger op de zere plek weet te leggen. Alles wat scheef is, kan met zijn hulp weer worden rechtgezet. Met zijn positieve energie jaagt hij de mooiste dingen aan. Maar Eugène kan ook direct zijn wanneer de situatie daarom vraagt. Bovendien schroomt hij er niet voor om je uit je comfortzone te halen. Eugènes ruime ervaring met people management in combinatie met zijn commerciële slagkracht zorgt ervoor dat hij ook regelmatig wordt ingezet als tijdelijke HR – en salesmanager.

Michel Croiset
Technisch Is Alles Mogelijk

Werkplek - Nerd - Problem solver

Michel Croiset is er voor iedereen met een ICT-vraagstuk. Met zijn bedrijfseconomische achtergrond weet hij als geen ander hoe belangrijk het is dat de processen zijn gestroomlijnd. Daarnaast stond hij jarenlang aan het roer van een technische uitzendorganisatie, waardoor ook het ondernemerschap en arbeidsrechtelijke vraagstukken hem niet vreemd zijn.

Deze unieke combinatie van expertises zet Michel graag in om allerlei bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen. Er is technisch namelijk vaak meer mogelijk dan er in eerste instantie wordt gedacht. Michel weet deze mogelijkheden moeiteloos te vertalen naar de oplossing die de meeste meerwaarde biedt, zowel op korte-, middellange als lange termijn.

Jeanine van Barneveld
Alles Geregeld

Pragmatisch - Duizendpoot - Diva

She won't take no for an answer… Jeanine is een flexibele duizendpoot met oog voor detail. Door haar helicopterview en gestructureerde manier van werken heeft ze controle over elke situatie. Hoe gecompliceerd het ook lijkt, Jeanine weet precies hoe ze weer rust op de afdeling brengt. Bovendien voelt ze van nature exact aan wat er speelt en wie of wat er aandacht nodig heeft. Ze gaat altijd voor het beste resultaat.

Jeanine is binnen U Town dé verbindende factor die ervoor zorgt dat alles logistiek gezien op rolletjes loopt. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de aard van de werkzaamheden, maar ook naar de bedrijfscultuur. Want pas wanneer alle aspecten in evenwicht zijn, kan een onderneming écht floreren en komen mensen in hun vrij. Organiseren is altijd al haar passie geweest.

Het ontzorgen van mensen en het optimaliseren van processen zijn dingen waar zij oprecht blij van wordt. Tezamen met de behoefte om te opereren in een afwisselende werkomgeving besloot zij om in 2015 voor zichzelf te beginnen onder de naam Mo Barnes. Met haar bedrijf helpt zij bedrijven en ondernemers snel aan dé professionele en proactieve directie secretaresse, notuliste, officemanager, PA en VA. In de afgelopen jaren heeft Jeanine ruime ervaring opgedaan in diverse werkvelden, zoals het winkelvastgoed, de zorg, de automotive-branche, projectontwikkeling en zakelijke dienstverlening en stichtingen en verenigingen.

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>