U Town Mission Control

Heb je wel eens live de lancering van een ruimtemissie gevolgd? De countdown, de lancering, de ontzagwekkende kracht van een startende raketmotor, krachtig genoeg om aan de zwaartekracht van de aarde te ontsnappen.

Het lijkt eenvoudig genoeg.
Een kwestie van knoppen indrukken en aftellen.
En weet je wat? Dat is ook zo.

Als een missievoertuig eenmaal klaarstaat op het lanceerplatform is het een kwestie van knoppen indrukken en aftellen. Alles wat goede voorbereiding kan bereiken, is bereikt. Complexe wiskunde is tot op drie cijfers achter de komma bedreven. De brandstofmix, het team astronauten, elke kilo materiaal aan boord; er is jarenlang op gestudeerd. We have a lift off. Om na enkele dagen en een veilige landing later te zeggen: mission accomplished!

Toch is de lancering in zonnige Florida maar de helft van het verhaal. Want weet je waar de échte magie gebeurt?

Houston, Texas. Toen Apollo 13 in de problemen kwam werd er gebeld met Houston. Houston, we have a problem. In Houston worden missies bedacht en voorbereid. Wanneer het misgaat wordt er met Houston gebeld. Hier werken alle knappe koppen van de NASA, vaak achter de schermen. Als alles hier goed gaat, staan er nooit cameraploegen voor de deur.

Dat is ook de rol die U Town pakt. Die van mission control. Wij plannen de missie, we stellen een crew samen, wij brengen de juiste middelen samen. En wanneer het misgaat zijn wij de eerste die je belt.

Wij zorgen voor de juiste techniek, de juiste mensen én de juiste klanten. Dat in de juiste mix. Want je hebt natuurlijk al heel veel. Het gaat er om datgene toe te voegen wat nog ontbreekt om je missie succesvol te maken.

Jouw missie is waarschijnlijk minder buitenaards dan die van de NASA. Maar dat maakt niet uit. Ervaring, goede voorbereiding en het samenbrengen van de juiste mensen, middelen en missie zijn evengoed jouw sleutel tot succes. Dat moment dat alle stukjes op hun plek vallen en het voor een buitenstaander lijkt alsof het vanzelf gaat.

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>