Missie en Strategie

Niet iedereen wil naar de maan. Dat is jammer, want een duidelijkere missie is haast niet denkbaar. Als jouw doel minder concreet is dan voet zetten op de maan, bestaat het risico dat je je focus op je doel verliest. Op een gegeven moment zie je middelen voor doelen aan en slaat de twijfel toe.

Wij helpen je de juiste koers uitzetten.
Bijvoorbeeld door persoonlijke coaching
of een strategietraject.

De juiste missie is het allerbelangrijkste, want daarmee begint succes. Je moet kraakhelder hebben wat je missie is, wat je persoonlijke drijfveren zijn en wat je écht wil. Alleen als je weet waar je het allemaal voor doet, kunnen we de vraag beantwoorden hoe je dat moet doen. De strategievraag dus. Die is ook heel belangrijk, maar het begint bij de missie.

Hoe belangrijk de juiste missie ook is, het bepalen daarvan hoeft niet nodeloos complex te zijn. ‘We willen naar de maan, niet omdat het makkelijk is maar omdat het moeilijk is.’ Onze professionals gaan met jou op zoek naar deze missie en de strategie die daarbij hoort. Daarbij gaan we in op persoonlijke leiderschap en persoonlijke effectiviteit en precies de juiste mix die jij nodig hebt om die missie ook daadwerkelijk uit te voeren. Zonder dat je naar Houston moet bellen.

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>