Werkplek en internet

Bij de belangrijkste missies hangt álles van techniek af. Voorheen gold dat wellicht alleen voor astronauten, maar tegenwoordig is elke werkplek van techniek afhankelijk. Goede techniek is een middel waar je niet zonder kan en daarom helpt U Town je met deze randvoorwaarde voor succes. Wij realiseren werkende netwerken en degelijk fysieke infrastructuur. In de vorm van werkplekken, WiFi en andere digitale oplossingen.

Werkplekken

Is het achter je bureau een wirwar van kabels, zie je in je serverruimte een spaghetti van kabels? Of zijn de kabels ‘netjes’ met tape op de grond vastgeplakt, zodat je er in ieder geval niet over struikelt? Kom je kabelaansluitingen te kort in jullie nieuwe kantoor of maak je ‘tijdelijk’ gebruik van zo’n handig verlengsnoer? Wij helpen je bij de realisatie van een strakke en flexibele werkplek. Geen kabels in het zicht en eenvoudige uitbreiding van werkplekken.

Wat we doen

U Town verzorgt het ontwerp en de aanleg van kabels voor je, evenals renovatie of uitbreiding van je netwerk. We leggen internet-, telefonie-, glasvezel- en elektriciteitsbekabeling aan, maar ook draadloze netwerken en bekabeling voor audiovisuele systemen behoren tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat alles goed functioneert en netjes is weggewerkt.

Internet

Waarom duurt het downloaden zo lang? We doen volgende week een actie, kunnen we voor vier dagen een snellere verbinding krijgen? Heb jij deze vragen ook, maar kan jouw provider niet helpen? Wij helpen je op weg.

Met internet van U Town krijg je, voor een vast bedrag per maand, gegarandeerde toegang tot internet met de snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit die passen bij jouw organisatie. Wij kunnen ook uitzoeken waarom de bestaande internetverbinding traag is en specifieke problemen blootleggen en verhelpen. Zo kan jij je concentreren op wat voor de organisatie echt belangrijk is.

In de praktijk

Wij regelen internet van aanvraag tot gebruik, draadloos of bekabeld. We koppelen vestigingen onderling tot één groot beveiligd bedrijfsnetwerk. Bij storingen zijn, afhankelijk van de afspraken, onze specialisten 24 uur per dag beschikbaar, via één centraal aanspreekpunt.

Wat krijg je?

Internet is een belangrijke schakel in jouw ICT-keten. Van ons krijg je een verbinding die afgestemd is op de behoefte. Je kiest vooraf voor de benodigde bandbreedte en de versnijding. Dit bepaalt de maximale snelheid en gegarandeerde snelheid.

Voor de levering van internet kunnen verschillende technologieën worden toegepast. Levering kan over koper of, indien grote afstanden worden afgelegd of hoge snelheden vereist zijn, over glasvezel.

U Town zorgt voor de gehele oplevering van de verbinding, vanaf het punt waar de verbinding het kantoor binnenkomt, tot aan de werkplek. Je krijgt een router in bruikleen, of een eigen router wordt door U Town geconfigureerd. Wij verzorgen eveneens de bekabeling en houden rekening met de geldende veiligheidseisen. Uiteraard testen wij met jou de verbinding. De verbindingen worden continu door U Town bewaakt om de kwaliteit te garanderen. Hierdoor beschik je over een gegarandeerde uptime van minimaal 99,5 procent. Mochten zich incidenten voordoen, dan lossen we die voor je op. Eventueel bij jou op locatie.

Werkzaamheden vinden normaal gesproken buiten kantoortijd en altijd in overleg plaats. Standaard krijg je een IPv4-adres. Indien noodzakelijk worden er meer IP-adressen geleverd.

WIFI

Wil jij jouw gasten voorzien van een goedwerkend draadloos netwerk? Stoort jouw draadloze internet zodra de magnetron wordt aangezet? Ben je verhuisd naar een bedrijfsverzamelgebouw en kan je alleen verbinding maken met het netwerk van de bovenburen? Wij realiseren een uitstekend WiFi-netwerk.

We we doen

U Town verzorgt de draadloze toegang tot het netwerk als een dienst (WiFi-as-a-service), inclusief de daar bijbehorende apparatuur, licenties, monitoring en beheerwerkzaamheden. Allereerst bekijken we de huidige situatie en gaan we op zoek naar verbeterpunten. Wij regelen internet van aanvraag tot activatie, draadloos of bekabeld. U Town verzorgt de configuratie en installatie van de accesspoints. Voorafgaand aan de oplevering van WiFi-as-a-service worden diverse metingen verricht om er zeker van te zijn dat er voldoende dekking is en mogelijke dekkingsproblemen op specifieke locaties worden besproken en opgelost.


Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>