Software

Voor alles is er software op de markt. Complex, veelomvattend en met vaak dure licenties. Soms zoek je een praktische oplossing voor een praktisch probleem. Voor veel van dat soort problemen ontwikkelt U Town software op maat. Helemaal toegespitst op jouw situatie en bedrijf en in staat om je een uniek voordeel te geven.

Softwareontwikkeling

Met softwareontwikkeling van U Town verzeker jij je van volledig op maat gemaakte software die voor een zeer aantrekkelijke prijs voor je wordt ontwikkeld. Dit is jouw kans om met een professionele partner software of webapplicaties te ontwikkelen die volledig aansluiten op jouw specifieke wensen en behoeften!

In de praktijk

De inventarisatie wordt in co-creatie door U Town uitgevoerd. Daar baseren we het functionele ontwerp op. We bespreken dit met jou en passen het aan waar nodig. Het technische ontwerp en het programmeren besteden we vervolgens uit aan onze partner(s). Wij zijn en blijven echter altijd jouw aanspreekpunt. Jij test de software en na goedkeuring volgt de oplevering.

Eenmalig of permanent

Softwareontwikkeling bij U Town is bovendien volledig aan te passen aan de ontwikkelingen binnen de organisatie. Of het nu gaat om een eenmalig traject of het door ontwikkelen van software inclusief hosting en beheer, met softwareontwikkeling bij U Town heb je deze flexibiliteit binnen handbereik.

Wat krijg je?

Ons softwareteam begeleidt je bij het duidelijk krijgen van de functionele behoefte. Voor welke processen biedt de software de oplossing? Wat is het beoogde resultaat en wat is de beste manier om dit te behalen?

Dit zijn vragen die vooraf beantwoord moeten worden voordat wij aan de slag gaan met de techniek. Nadat de functionaliteit in kaart is gebracht wordt een simulatie gemaakt van de software of website. Nu wordt duidelijker hoe het eindresultaat er ongeveer uit gaat zien. Door in deze fase zaken al te visualiseren en te testen, kan tijdig worden bijgestuurd en aangepast.

De daadwerkelijke bouw van de software besteden wij uit aan een partner(s). Aan het eind van het traject wordt de software opgeleverd, en zowel technisch als functioneel grondig getest. Op basis hiervan worden aanpassingen gemaakt, en doorgevoerd waarna de definitieve versie wordt opgeleverd.

Software is altijd aan beheer onderhevig. Er kunnen zich problemen voordoen door nieuwe versies van besturingssystemen of je wil een nieuwe functionaliteit toevoegen. Dit zijn belangrijke zaken om over na te denken voordat eigen software wordt gebouwd. U Town heeft hier ervaring mee en bespreekt dit al in het begin met jou. Onze servicedesk is het aanspreekpunt voor het beheer van uw software of website, vierentwintig uur per dag, 7 dagen per week.

Implementatie & migratie

Ga je verhuizen of wellicht fuseren? Of ben je toe aan een nieuw systeem? U Town zorgt voor de volledige implementatie en migratie. We hebben meer dan vijftien jaar ervaring in het doorvoeren van wijzigingen aan ICT-omgevingen, inclusief complexe migraties. 

We weten waar we op moeten letten en wat tijdens zo’n proces het belangrijkst is. Je kan je tijdens de migratie of implementatie concentreren op wat er voor jouw organisatie écht toe doet.

In de praktijk

Van het overzetten van werkplekken tot het migreren van een oud systeem naar de cloud. U Town begeleidt dit proces van start tot oplevering. Wij kunnen, als je dat wilt, de complete regie voeren of alleen capaciteit leveren middels onze eigen servers die 24 uur per dag beschikbaar zijn, zodat je in ieder geval ongestoord door kunt werken. Tijdens het project staan onze specialisten, afhankelijk van de afspraken, 24 uur per dag voor je klaar.

Flexibel inzetbaar

U Town is bovendien flexibel inzetbaar. Of het nu gaat om een éénmalig traject of een project op eerdere vestigingen, met U Town heb je de professionele kwaliteit en persoonlijke aandacht binnen handbereik voor een soepel verloop van jouw implementatie- of migratietraject.

Wat krijg je?

De projectmanager van U Town schrijft voor aanvang van de werkzaamheden een projectplan. Op basis van gesprekken gaan wij na wat de verwachtingen van het systeem zijn na oplevering. Wanneer dit duidelijk is, wordt het projectplan opgesteld. De eerste stap is een inventarisatie van de huidige omgeving. Er wordt in kaart gebracht hoe de huidige ICT-situatie eruitziet.

Daarna beschrijven wij samen met jou de gewenste situatie. Eerst stellen we de functionele eisen vast om te weten waaraan de nieuwe omgeving moet voldoen. U Town maakt vervolgens de vertaling naar een technisch ontwerp en vervolgens het migratieplan. Pas daarna starten wij met de daadwerkelijke implementatie en migratie. Op deze wijze hanteren wij een gestructureerde en overzichtelijke aanpak waarbij het aantal onvoorziene zaken wordt beperkt. Pragmatiek staat bij ons voorop.

Na de daadwerkelijke migratie en implementatie is het zaak om de nieuwe omgeving goed te testen. Dit laten wij aan jou over. Jij weet zelf het beste of alles werkt zoals je dit voor ogen had. Uiteraard test U Town vooraf of de omgeving technisch doet wat het moet doen.

Als je getest hebt dan zorgt U Town dat eventuele noodzakelijke aanpassingen worden gemaakt en restpunten worden opgelost. Pas dan is de implementatie en of migratie afgerond en dragen wij de nieuwe omgeving netjes over aan de beherende organisatie. Dit kan U Town zijn, jouw ICT-afdeling of eventueel een andere partij.

Servicedesk

Met alle vragen, wijzigingsverzoeken of meldingen kun je terecht bij onze servicedeskmedewerkers. De servicedesk is standaard bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur. Voor dringende verzoeken is de servicedesk telefonisch bereikbaar op 085 902 6000; voor alle andere verzoeken kan er ook een e-mail gestuurd worden naar servicedesk@u-town.nl.

Indien mogelijk wordt het verzoek direct afgehandeld. Kunnen wij je niet meteen helpen, dan word je direct doorverbonden met één van onze engineers of registreren wij de melding zodat een engineer dit op een later moment kan oplossen.

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>