Middelen

Alle randvoorwaarden moeten in orde zijn. Zelfs de beste astronauten hadden nooit een voet op de Maan gezet, zonder de indrukwekkende Saturn V raket. Zo is het ook met jouw bedrijf. Wij analyseren waar het wringt en zorgen dat je beschikt over de juiste ICT, website én klanten om te groeien.

Met gerichte salestrainingen
helpen we ook je eigen salesorganisatie
naar een duurzaam hoger niveau te tillen.

Klanten en sales

Wij kunnen per direct op zoek naar nieuwe klanten voor je. Dat doen we ook graag. Maar veel liever nog pakken we eerst een moment om met jou te kijken naar wat voor klanten je wil. En of je huidige klanten ook dat type klant is. Wellicht een rare vraag; want elke betalende klant is welkom, toch?

Als ondernemer mag je best kritisch zijn op wie je klanten zijn. Klanten die goed bij je passen en die écht baat hebben bij jouw product zijn namelijk de beste klanten en blijven dat vaak ook. Daarom zoeken we gericht naar de juiste klanten.

ICT en backoffice

Goede en voldoende klanten is een randvoorwaarde om als onderneming te bestaan. Hetzelfde geldt voor goede werkplekken met alles dat daarbij hoort. Denk aan ICT, snel internet en alle software om je dagelijkse werk goed te doen. Maar ook een goede website en mensen. Daarmee gaan we voor jou aan de slag. Allereerst door te kijken waar het knelt en vervolgens door de oplossing vorm te geven.

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>