Trainingen en individuele programma’s

Zowel jij als je mensen hebben wellicht de potentie, maar nog niet de vaardigheid. Een programma of training op maat is daarop het antwoord. Hieronder vind je een overzicht van de trainingen en programma’s die U Town aanbiedt. Hands on en maatwerk. Alles in dienst van jouw missie.


Save the weekend! Ben jij klaar voor jouw transformatie? ‘Heb je het gevoel dat je in een vicieuze cirkel zit en eruit wil breken? Erger je je enorm aan zaken die je al heel lang wil aanpakken? Of loop je met een idee rond en kun je niet wachten om het uit te gaan voeren?

Verandering is tijdelijk, transformatie is voor het leven.

Het leven zit vol conflicten. De tegengestelde belangen die wij hebben en de druk waaronder wij soms staan, maakt dat wij allemaal wel eens in een conflict verzeild raken. De basis van een conflict is veelal een meningsverschil.

Conflicthantering

Het onderscheidende vermogen tussen professionals ligt niet zozeer in de cognitieve intelligentie (IQ), maar in hun emotionele intelligentie (EQ).

Emotionele Intelligentie

Wil je het beste uit jezelf naar boven halen? Heb je soms het gevoel druk te zijn met de verkeerde dingen? Ben je benieuwd wat je drijfveren zijn en hoe je deze optimaal tot hun recht kunt laten komen?

Persoonlijk Leiderschap

Wil je effectiever en daadkrachtiger functioneren? Helder communiceren waar je belangen en wensen liggen? Resultaatgericht en doeltreffend te werk gaan? De training “Persoonlijke Effectiviteit” is een training waarin jouw persoonlijke leerdoelen centraal staan. Deze training is een 2-daagse training. De training kenmerkt zich door een hoge interactie. Iets voor jou?

Persoonlijke Effectiviteit
Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>