Teams

Benoemen en begrijpen

Naast individuele coaching verzorgt U Town ook teamontwikkeling trajecten. Teams zijn als kleinste, wendbare eenheden van een organisatie het beste aangrijpingspunt voor een goed presterende en flexibele organisatie. Om organisatiedoelen te bereiken, zien we samenwerking en specialisatie binnen en tussen teams steeds belangrijker worden.

Groepsdynamica

Door de groepsdynamica (die soms al jaren is ingesleten) zijn deze trajecten complexer, maar in de kern komt de aanpak overeen. Binnen een team wil je niet alleen het maximale uit jezelf halen, ook uit elkaar. Dat gaat meestal niet vanzelf, omdat elk mens anders denkt, voelt en handelt. Deze onderlinge verschillen hoeven niet te verdwijnen, maar we kunnen ze wél benoemen en begrijpen. Op die manier komen we nader tot elkaar. Een gezamenlijk doel is dan geen last meer, het is een uitdaging waar iedereen energie van krijgt.

“I can count on you, you can count on me”

Begrip en draagvlak

Teams aansturen, uitvoerend aanhaken, beleid maken, strategisch meedenken, op U Town kun je rekenen. Wij werken resultaatgericht en maken dit graag meetbaar. Doordat wij snel schakelen en belangen en verhoudingen feilloos aanvoelen, creëren wij begrip en draagvlak binnen jouw organisatie, afdeling of team. Medewerkers vergeten dat wij ‘van buiten’ komen, als een kameleon gaan wij op in elke bedrijfscultuur.

Meer lachen

Wij zijn een verbeteraars. Niet op een betweterige manier, maar op een betrokken, enthousiasmerende en integere manier. Vaak ook met humor, want er mag best wat meer gelachen worden. Problemen lossen wij op door anderen te faciliteren en in stelling te brengen. Succes is veel mooier als iedereen zich er verantwoordelijk voor voelt.

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>