Ondernemer

Jij bent een ondernemer die niet 100 procent tevreden is over hoe je bedrijf draait. Doelstellingen haal je niet, groei is onvoldoende en je mensen voegen niet altijd de waarde toe waarop je hoopt. Daardoor twijfel je. Waar ligt het probleem? Vraag je te veel? Stel je niet de juiste doelen? Weet je zelf mensen niet goed te raken? Is je product nog wel relevant genoeg? Mist je backoffice efficiëntie? Zijn je website en ICT achterhaald? Meer mogelijke oorzaken dan sterren aan een heldere nachthemel.

Wij helpen je weer scherp zien.

Video gemaakt door Sket Film

Goed ondernemen is een kwestie van blijven groeien en groeien gaat vanzelf als je alle obstakels daarvoor wegneemt. In dat opzicht is je onderneming vergelijkbaar met een raketlancering. Als je er van een afstandje naar kijkt lijkt het vanzelf te gaan, als vanzelfsprekend. Terwijl duizenden liters brandstof opbeuken tegen de zwaartekracht en duizenden kilo’s technisch vernuft dat mogelijk maken.

Zo voel je je waarschijnlijk ook als ondernemer. Van de buitenkant lijkt het zo vanzelfsprekend, terwijl hard gewerkt hebt om te komen waar je bent en nog steeds hard werkt voor een gezond en groeiend bedrijf. Dat is het meer dan waard als die groei daadwerkelijk plaatsvindt, je medewerkers tevreden en trots zijn en je het gevoel hebt dat je iets opbouwt. Maar het tegendeel is ook waar. Als je dit mist, dan is het gevoel niet goed. Dan knaagt er iets. Als je dat herkent, wordt het tijd om contact op te nemen met U Town.

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>