Een dynamisch stad vol energieke, eigenzinnige professionals. Professionals die thuis zijn in HR / Personeel & Organisatie, die medewerkers niet zien als resources maar mensen met individuele achtergronden, ambities en groeikansen. Daarom geen U Town 'HR' maar U Town People. Geen groei van de organisatie zonder groei van de mensen, vinden wij. People in het hart van de organisatie is voor ons geen holle kreet, maar een doorvoelde passie.

U Town Professionals

‘Interim’ professionals waarvan de klant vaak niet doorheeft dat we externen zijn, omdat we direct verantwoordelijk en betrokken aansluiten bij de organisatie waar we tijdelijk werken. En toch heeft de klant het vaak wél door: we werken doel- en projectmatig, komen snel tot de kern, benoemen en pakken door richting resultaat.

Vlot in de omgang, focus op resultaat. Eerst relatie, dan inhoud. We zijn professioneel en hechten aan topkwaliteit. Ja, we leggen de lat hoog maar doen dat wel op een luchtige manier. In onze omgang vinden we gelijkwaardigheid, openheid, vertrouwen en humor belangrijk.

Expertises

U Town People werkt met professionele consultants die de visie en missie van U Town van harte onderschrijven. Consultants die uit hetzelfde hout (DNA) zijn gesneden als de collega’s bij Sales en ICT.  Onze People professionals zijn beschikbaar in verschillende rollen:

 • Tijdelijk adviseur (medior of senior niveau)
 • Senior business partner of
 • Project- of programmamanager.

U Town People professionals werken bijna altijd intern, voor een bepaalde periode, bij toonaangevende (voornamelijk) profit-organisaties in verschillende sectoren.

Totaalpakket

U Town is business gericht. Onze U Town People professionals gaan uit van de sterke kanten en een gezonde groei- en ontwikkelambitie van individuele medewerkers en teams - maar blijven koers houden op het beoogde business resultaat.

U Town People helpt bedrijven en organisaties met het:

 1. 1
  Vertalen van de groei-ambitie in de benodigde people power (van vlootschouw naar toekomstgericht PeoplePowerplan)
 2. 2
  Opmaken van een business case voor modern agile belonen (waarderen van rollen in plaats van functies)
 3. 3
  Bouwen van een cultuur waarin medewerkers graag investeren in groei en in persoonlijk en zakelijk leren, ontwikkelen en presteren
 4. 4
  Empoweren van een continue leer- en ontwikkel-mindset (stap voor stap verbeteren met plezier)
 5. 5
  Opzetten van een leiderschapsprogramma als onderdeel van talent development, leiderschap en leeroplossingen
 6. 6
  Opzetten en/of verbeteren van de performance management cyclus (periodieke functionerings- / beoordelingsgesprekken) naar moderne vormen van coaching, feedback en feedforward
 7. 7
  Werven van de juiste mensen om de groei-ambities waar te kunnen maken (d.w.z. talenten met een warm kloppend klanthart, die graag pionieren, het verschil willen maken en snappen wat impact-gedreven werken betekent)
 8. 8
  Verbeteren van onboarding processen
 9. 9
  Verbeteren van wendbaarheid en interne mobiliteit van medewerkers
 10. 10
  Coachen van teams en individuele medewerkers*
 11. 11
  Analyseren van People data en businessgerichte scenarioplanning
 12. 12
  Verbeteren van People / HR processen (o.a. arbeidsvoorwaarden, fair salaris en een ontwikkel- en beloningscyclus die past bij het bedrijf)
 13. 13
  Verantwoord en passend invulling geven aan goed werkgeverschap (t.a.v. werknemers) en goed opdrachtgeverschap (t.a.v. zzp’ers)

Doorbraakteams

In vrijwel alle organisaties zorgt eilandjes-gedrag tussen teams en afdelingen voor afbreuk aan het resultaat. Om tot organisatieontwikkeling op strategisch niveau te komen, moeten verschillende disciplines echt samenwerken (‘cross-functioneel’). Ons succesvolle doorbraakteam programma garandeert meetbare verbeteringen in samenwerking, uitvoering en resultaat binnen zes maanden.

Met onze doorbraakteams aanpak helpen we bedrijven om de volgende vraagstukken te beantwoorden:

 • Pak je plek in de markt. Bepaalt de concurrent jouw marktpositie of jijzelf? Doe wat nodig is om je plek te pakken. Wij dagen je uit om heldere keuzes te maken en focus aan te brengen in je strategie. Route bepaald? Dan zorgen wij ervoor dat jouw medewerkers concrete stappen zetten die bijdragen aan de zichtbaarheid van jouw merk.
 • Je klant als ambassadeur. Verbeter je customer experience en jouw klanten regelen de reclame.
 • Leiderschap en eigenaarschap door alle lagen van de organisatie heen. Zelfsturende teams hebben dat nodig.
 • Medewerkers die jouw merkwaarden uitstralen. Laat hen de brug slaan tussen merk, rol en klant. Als jouw medewerkers oprecht geloven in de identiteit van je organisatie en dat ook uitdragen, geeft dit een uiterst krachtig signaal af aan de buitenwereld. Samen met jouw medewerkers vertalen we de merkidentiteit naar hun rol en gedrag en naar een duidelijke klantervaring.

Al jaren succesvol. De ondernemende manier van werken is kenmerkend voor U Town. Daar zijn de U Town professionals op geselecteerd. Dat geldt ook voor hun communicatieve vaardigheden. Onze consultants doen vooral datgene waar ze blij van worden en dus waar ze goed in zijn. Samenwerken maakt sterker. U Town is een dynamisch bedrijf waar veel ambitieuze professionals met een hart voor mensen werken. We werken met een pragmatische, no-nonsense insteek en schakelen snel. We zijn in staat om de “kleur” van de opdrachtgever aan te nemen en dezelfde taal te spreken en toch het verschil te maken vanuit onze authenticiteit.

Werving en selectie

Een vacature is niet zomaar een functiebeschrijving waar iemand bij moet worden gezocht. Wij ‘lezen’ jouw organisatie en doorgronden de baan in kwestie. In welk team komt iemand te werken, wat zijn de verwachtingen, welke competenties zijn belangrijk? Duurzame oplossingen en relaties. Wij streven niet alleen naar een match (op papier is die er al snel), maar naar een écht schot in de roos. Zoiets lukt alleen als wij er oprecht tijd en aandacht aan besteden. Duurzame oplossingen en relaties, dat is waar wij voor gaan.

Scherp oog

Wij combineren een scherp oog voor wat organisaties beweegt met sector specifieke kennis en een uitgebreid netwerk van topkandidaten.

Meer weten of zelf ervaren?

Je wilt meer weten over onze aanpak? Of een eerste traject samen doen? The Proof Of The Pudding Is In The Eating. Door met elkaar samen te werken aan een concrete case krijgen onze woorden inhoud en kracht.

U Town Coaching Intake

Je hebt gesproken met U Town? Je is gevraagd onze intake vragen in te vullen? Klik op onderstaande knop naar de vragen:

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>