HR Recruitment en Interim-Management

Voor succes heb je goede mensen op de goede plek nodig. U Town helpt je daarbij door met je te kijken wat je hebt, wat je nodig hebt en wat er dus nog ontbreekt. Concreet helpen we je met HR, recruitment en interimdiensten. Maar ook met training en coaching. Want als er vaardigheden ontbreken, betekent dat niet altijd dat die van buitenaf moeten worden gehaald.

Hoe we jou helpen
de juiste mensen te matchen aan jouw doelen? Dit is wat we voor je doen.

HR en interim professionals

We ondersteunen je direct bij HR. Bijvoorbeeld met een senior adviseur of manager. Zowel interim als vast, afhankelijk van jouw behoeften. Wij geloven daarbij in mensen met een missie. Onze mensen komen om jouw organisatie duurzaam verder te helpen. Bijvoorbeeld door te investeren in de groei en training van je medewerkers.

Recruitment

Bij U Town geloven we in leren. In het verkrijgen van de benodigde vaardigheden door training en coaching. Maar soms ontbreekt daarvoor de tijd of is het gat tussen wat er al is en wat er moet zijn te groot. Dan bereik je jouw doelen sneller door de juiste persoon aan je team toe te voegen. En je raadt het al: U Town gaat hiermee aan de slag.

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>