Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/u-town.nl/public_html/wp-content/plugins/thrive-apprentice/inc/classes/class-tva-sendowl.php on line 190
SCORE - U Town

  in minutes

Onze methodiek (SCORE) is volledig gericht op een integrale aanpak. We verbeteren salesstrategieën en voeren dit door tot en met het trainen van de gewenste vaardigheden. Dit doen we met onze specialisten en sales trainers. U Town geeft mens(en) en organisaties wat ze nodig hebben om meetbare vooruitgang te boeken.

We werken volgens het door ons ontwikkelde SCORE Concept, wat bestaat uit vijf fasen:
S

Strategische analyse
Interviews met (een deel van) het salesteam en salesmanagement. Deskresearch en analyse van commerciële hulpmiddelen en ondersteunende materialen, je klanten en je concurrenten.

C

Concept plan van aanpak
Interactieve presentatie van de geconstateerde verbeterpunten, vertaald naar een concreet stappenplan met de te realiseren doelen, weggezet in de juiste volgorde en tijd. Verbetermogelijkheden die opgepakt kunnen worden op het vlak van Sales Strategie, Sales Structuur, Sales Cultuur & Leiderschap, Sales en Managementvaardigheden en Sales Tools.

O

Operatie en actie ondernemen
Actie ondernemen betekent dingen in gang zetten die direct naar je doel leiden. Het woord direct is essentieel. Iets lezen over anderen die actie hebben ondernomen is niet hetzelfde als zelf actie
ondernemen. Iets doen dat niets te maken heeft met je doel is ook geen actie ondernemen. Hoe korter de tijd tussen denken aan actie ondernemen en het daadwerkelijk doen hoe dichter je bij je doel komt.

R

Resultaten meten (ROI & ROE)
Aantoonbaar ROI en ROE vinden wij vanzelfsprekend. Openheid, eerlijkheid en goede gesprekken zijn de basis van wat we doen, maar leiden nooit af van het doel: meetbare meerwaarde. Het volledig benutten van de potentie is uitgangspunt van wat we doen. In onze werkwijze zetten we die potentie voorop, zodat jij, je team én je organisatie verder komen.

E

Evalueren en Aanscherpen
Een continu proces van waar nodig bijsturen, om samen met u de return on investment van uw investering in uw organisatie en mensen te kunnen behalen. In co-management, coaching en sparring, met als doel om de in gang gebrachte veranderingen in uw organisatie en bij uw mensen te laten beklijven richting de toekomst.

>