Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/u-town.nl/public_html/wp-content/plugins/thrive-apprentice/inc/classes/class-tva-sendowl.php on line 190
3M Strategie - U Town

  in minutes

Kenmerkend voor onze verandertrajecten is onze bewezen 3M-strategie. De juiste mix van mens(en), inzet van middelen en 100% focus op de missie. Bij U Town gaan we graag langdurige relaties aan, omdat we geloven in een aanpak die standhoudt.

MENSEN

Hoe goed je ook bent in je vak, het is niet gek als je af en toe even vastloopt. U Town geeft je inzicht in jezelf, in het team en in de organisatie. Naast individuele coaching worden wij ook regelmatig ingeschakeld voor groepstrainingen. Want in je eentje ben je sterk, als team ben je helemaal niet meer te stoppen.

Tijdens de coaching leer je hoe je niet alleen het maximale uit jezelf haalt, maar ook uit elkaar. Een gezamenlijk doel is geen last meer, maar een uitdaging waar iedereen energie van krijgt. Succesvolle organisaties zijn alert, beweeglijk en passen zich razendsnel aan zodra de markt daarom vraagt. Een slimme bedrijfsstrategie, goede bedrijfsvoering en geoliede operationele processen zijn hierbij een must.

MIDDELEN

U Town neemt graag jouw bedrijfsprocessen onder de loep en ondersteunt je waar nodig. En of we dit nu buttom up, top down, linksom of rechtsom doen, maakt ons niet uit. Als we uiteindelijk maar het gewenste resultaat behalen. Maximaal draagvlak is hierbij het streven, want een nieuw beleid heeft pas écht effect als het breed wordt omarmd. Het huidige werkveld kenmerkt zich door razendsnelle technologische ontwikkelingen, waardoor er technisch ontzettend veel mogelijk is.

U Town is er voor iedereen die een ICT-vraagstuk heeft. Zo kunnen we je adviseren over kwetsbaarheden op de IT-infrastructuur. Maar je kunt ons ook inschakelen om de processen te stroomlijnen waardoor er effectiever kan worden gewerkt. Wij vertalen de technische mogelijkheden altijd naar de praktijk, waardoor we ook durven te adviseren om bepaalde dingen (nog) niet te doen.

FOCUS OP DE MISSIE

Bij U Town bewandel je geen vooraf uitgestippelde paden, maar gaan we uit van jouw kracht, jouw drijfveren en de doelen die jij wilt bereiken. Of dit nu het verder ontwikkelen van jouw commerciële voelsprieten is, het makkelijker behalen van de targets of een professionaliseringsslag in de gehele organisatie, samen gaan we ervoor.

>