in minutes

1.

ONTDEKKEN

Naarmate we volwassener worden raken we kinderlijke ontdekkingsdrift kwijt. De kracht die kinderen helpt de wereld te ontdekken. Die eigenschap is voor ons essentieel om de ontwikkelingen in onze nieuwe wereld te begrijpen.

2.

EERLIJK

Je hebt veel ballast mee te nemen als je de waarheid verhult of je anders voordoet dan je bent. Maak het jezelf wat makkelijker, je beweegt dan vrijer.

3.

GEBRUIK TEAMKRACHT

In je eentje ben je sterk, als team niet te stoppen. De beste resultaten komen voort uit gecombineerde breinen en verschillende perspectieven. Als multidisciplinariteit elkaar versterken, ontstaan er onvoorstelbare dingen.

4.

DOE ERTOE

Uiteindelijk gaat het erom dat de moeite die we doen, ergens toe leidt. Iets bijdraagt aan een organisatiedoel. Iets in beweging zet. Iets oplevert waar we met voldoening op terugkijken. Klant en team hebben daar samen invloed op.

5.

FOCUS

Een fantastisch concept met een geweldige executie heeft geen waarde als het niet het probleem oplost. 100% focus op resultaat en het creëren van waarde.

6.

KIES NOOIT BEIGE

Mensen worden geraakt door het kleurrijke en het opmerkelijke, nooit door het middelmatige. Hoe praktisch ook, laat je nooit verleiden tot onbeduidend werk.

7.

BEWEEG MEE

Razendsnelle ontwikkelingen maken elk handboek onbruikbaar. Ontdek zelf de waarheid, begrijp de dynamiek van het tijdperk en beweeg mee.

8.

WEES MENSELIJK

Hoewel we leven in een digitale wereld, maakt dat ons geen digitale wezens. U Town gaat altijd uit van het menselijke aspect.

9.

WEES TROUW

Er bestaat een dunne scheidslijn tussen werk en privé. Zorg ervoor dat wat je doet en wie je bent elkaar completeren.

10.

VIER HET LEVEN

Er is geen tijd in de historie waarin zoveel gebeurt als nu. Connectiviteit en interactie hebben impact op bijna alle facetten van het leven. Welkom in U Town. Yes!

>