Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/u-town.nl/public_html/wp-content/plugins/thrive-apprentice/inc/classes/class-tva-sendowl.php on line 290
Netwerk - U Town

  in minutes

Inhoud van deze pagina

Bekabeling

Is het achter je bureau een wirwar van kabels, zie je in je serverruimte een spaghetti van kabels? Of zijn de kabels ‘netjes’ met tape op de grond vastgeplakt, zodat je er in ieder geval niet over struikelt…? Kom je kabelaansluitingen te kort in jullie nieuwe kantoor of maak je ‘tijdelijk’ gebruik van zo’n handig verlengsnoer? Dan is bekabeling van U Town echt iets voor jullie!


Met U Town kan je rekenen op gecertificeerde en geteste kabels die voldoen aan de huidige kwaliteits- en veiligheidsstandaarden. Maar U Town zorgt er ook voor dat alles netjes wordt weggewerkt, voorzien van een label en gedocumenteerd. Zo kan je je concentreren op wat er voor je organisatie écht toe doet.

In de praktijk

U Town verzorgt het ontwerp en de aanleg van kabels voor je, evenals renovatie of uitbreiding van je netwerk. We leggen internet-, telefonie-, glasvezel- en elektriciteitsbekabeling aan, maar ook draadloze netwerken en bekabeling voor audiovisuele systemen behoren tot de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat alles goed functioneert en netjes is weggewerkt.

Flexibel Inzetbaar

Met bekabeling van U Town ben je zeer flexibel. Groeit je organisatie? Dan hebben wij de nieuwe medewerker snel aan de slag, met de kabels uit het zicht natuurlijk! Dat is voor ons vanzelfsprekend.

Wat Krijg Je?

Een kabel aansluiten kan iedereen, maar bekabeling regelen voor je kantoor is een ander verhaal. Slechte bekabeling kan snelheidsproblemen veroorzaken. U Town werkt enkel met professionele bekabelaars, die naast het aanleggen en aansluiten van kabels ook metingen verrichten om de kwaliteit van de bekabeling te bepalen.


Gebrek aan structuur in de bekabeling levert onoverzichtelijke en gevaarlijke situaties op. Wij zorgen ervoor dat de kabelkluwens in de werkruimtes worden opgeruimd en gestructureerd. Dit kan vaak al door een paar extra aansluitingen aan te brengen. Hiervoor hebben wij een plattegrond van het kantoor nodig. Als deze er niet is, dan maken wij er een voor jullie. Hierop worden alle werkplekken aangegeven en per werkplek wordt vervolgens nagegaan welke toegangspunten nodig zijn: stroom, data, telecom, audiovisueel, of juist een draadloos netwerk. Zodra dit duidelijk is, wordt met de bekabelaar gekeken naar de meest geschikte oplossing voor jullie kantoor.

Moet er worden geboord of gefreesd, dan zorgen wij er uiteraard voor dat alles weer netjes wordt opgeleverd. Zijn bij jouw bedrijf bepaalde veiligheidsvoorschriften van toepassing, dan leveren wij halogeenvrije kabels en zorgen we voor brandwerende afdichtingen. Ook kan U Town indien gewenst bekabeling certificeren.

WiFi

Wil jij jouw gasten voorzien van een goedwerkend draadloos netwerk? Stoort jouw draadloze internet zodra de magnetron wordt aangezet? Ben je verhuisd naar een bedrijfsverzamelgebouw en kan je alleen verbinding maken met het netwerk van de bovenburen? Dan is wifi van U Town iets voor jou.


U Town verzorgt de draadloze toegang tot het netwerk als een dienst (wifi as a service), inclusief de daar bijbehorende apparatuur, licenties, monitoring en beheerwerkzaamheden.


Wij analyseren de huidige situatie en gaan op zoek naar eventuele verbeterpunten. Zo kan jij je concentreren op wat voor de organisatie echt belangrijk is.

In de praktijk

Wij regelen internet van aanvraag tot activatie, draadloos of bekabeld. U Town verzorgt de configuratie en installatie van de accesspoints. Voorafgaand aan de oplevering van wifi as a service worden diverse metingen verricht om er zeker van te zijn dat er voldoende dekking is en mogelijke dekkingsproblemen op specifieke locaties worden besproken en opgelost.

Flexibel Inzetbaar

Wifi van U Town is bovendien volledig aan te passen aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Komen er plotseling werkplekken bij op een locatie waar nog geen dekking is, wij zorgen dat er in overleg meer accesspoints worden geplaatst of dat de huidige accesspoints worden verplaatst.

Wat Krijg Je?

U Town biedt Wifi as a Service aan op twee verschillende niveaus. Het is niet alleen mogelijk om alles door ons te laten aanleggen en beheren, uitsluitend het aanleggen of het beheren van het netwerk behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. 

>