in minutes

Could serverbeheer o.b.v. Microsoft 365

Heb je een full time IT-beheerder in dienst die helpt met het opnieuw instellen van jouw wachtwoord? Zul je net zien dat hij op vakantie is als de mailserver platligt. Dan is IT-beheer van U Town iets voor jou! Voor een vast bedrag per maand nemen wij alle IT-zorgen uit handen.


We zorgen voor een stabiele en veilige IT-omgeving, zodat jij je kunt concentreren op wat er voor de organisatie écht toe doet.

In de praktijk

We verzorgen controles van back-ups, installeren hardware, software en updates, resetten wachtwoorden, maken gebruikers aan, beantwoorden technische vragen en verhelpen storingen. We beveiligen het netwerk en we rapporteren wat er met jouw systemen gebeurt. Dat stelt ons in staat om samen met jou te bepalen wat nu en straks nodig is voor een stabiele en veilige IT-omgeving.

Flexibel Beheer

IT-beheer van U Town is bovendien volledig aan te passen aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Groeit het bedrijf? Binnen een uur hebben nieuwe medewerkers toegang tot de benodigde bestanden. Datzelfde geldt als de bezetting tijdelijk wat lager is. Dat is voor ons vanzelfsprekend! Voor een vast bedrag per maand heb je deze flexibiliteit binnen handbereik.

Wat Krijg Je?

Computers blijven niet zonder meer werken. Met deze dienst zorgt U Town voor de installatie, configuratie, onderhoud en support van jouw ICT. Dit betreft apparatuur zoals PC’s, servers, smartphones, printers, etc. en software zoals Windows, Mac OS, Office, virusscanners etc. Door jouw ICT proactief te beheren voorkomen we storingen. Dit is uiteraard in jouw belang, maar ook in het belang van U Town. Daarom kan je kiezen uit verschillende beheervarianten.

Beheer

Dit is de meest uitgebreide beheervorm. Hierbij wordt de verantwoordelijkheid voor een goed werkende IT-omgeving bij U Town gelegd door een combinatie van proactief monitoren, periodieke controles en gepland onderhoud. Wij vervullen de functie van de IT-manager, zonder dat je deze zelf in huis hebt. Deze variant wordt geleverd tegen een vast maandbedrag.

Monitoring

Wij houden de IT-omgeving 24/7 proactief in de gaten. Wanneer zich problemen voordoen worden deze (in overleg met jou) verholpen. Aanvullend kan U Town de zorg uit handen nemen voor het updaten van software zoals virusscanners en systeemsoftware. Dit kan voor een vast bedrag per maand.

Quick Response

Dit is de meest basale vorm van ondersteuning. In een Service Level Agreement (SLA) tussen jou en U Town waarbij wordt afgesproken binnen welke tijd je een reactie dan wel oplossing van het probleem mag verwachten. In geval van storingen of wijzigingen kan je bellen met onze servicedesk. Deze variant heeft een reactief karakter en alle gewerkte uren worden op basis van nacalculatie doorbelast.

Hosting

Kan jouw server de massale belangstelling van klanten niet aan? Of is er een belangrijke registratie verloren gegaan en is dat nergens meer terug te vinden? Dan is hosting bij U Town iets voor jou! Met hosting van U Town is de website, applicatie of server, voor een vast bedrag per maand, gehost in een beveiligd en continu gemonitord datacenter.


Dit geeft zekerheid over de beschikbaarheid van jouw website, applicatie of server. Jij hoeft je daardoor geen zorgen te maken over de techniek, dat doen wij voor jou.

In de praktijk

Of het nu gaat om één of meerdere sites, een specifieke webapplicatie of een online reserveringssysteem, we houden de systemen in ons datacenter 24 uur per dag in de gaten. We verzorgen back-ups, zodat we altijd de meest recente informatie terug kunnen halen. Bij spoedeisende vragen zijn onze specialisten, afhankelijk van de afspraken, vierentwintig uur per dag voor jou beschikbaar.

Flexibel Inzetbaar

Hosting bij U Town is bovendien volledig aan te passen aan de ontwikkelingen binnen de organisatie. Extra serverruimte nodig? We schakelen probleemloos extra (virtuele) servers bij. Als het even wat minder gaat, dan passen we het gewoon weer aan. Voor een vast bedrag per maand heb je deze flexibiliteit binnen handbereik.

Wat Krijg Je?

Je krijgt servercapaciteit tegen een vast bedrag per maand met alle voordelen van een eigen omgeving maar zonder de beheerlasten. Afhankelijk van watje door U Town laat hosten betaal je altijd een vast bedrag per maand. In geval van een website betekent dit dat je een hoeveelheid ruimte en bandbreedte krijgt tegen voorspelbare kosten. U Town host de website op een kwalitatief hoogwaardig Windows platform.

Wanneer je een server nodig hebt, virtueel of fysiek, dan regelt U Town dit. In ons datacenter plaatsen wij exact wat er nodig is. Als je later meer of minder capaciteit nodig heeft dan regel je dit met een telefoontje aan onze servicedesk. Zelfs wanneer je slechts voor een week gebruik wilt maken van extra capaciteit, is dit geen probleem.

Het datacenter van waaruit alle hostingdiensten worden geleverd is zeer goed beveiligd. Alleen geautoriseerde personen kunnen het datacenter betreden. De systemen worden 24/7 door U Town gemonitord. Nog voordat problemen door jou worden opgemerkt, is dit bij U Town bekend en wordt er ingegrepen. Dagelijks wordt er van ieder systeem een back-up gemaakt, wat jou de zekerheid geeft dat jouw gegevens in het geval van een calamiteit veilig zijn.

Internet

Waarom duurt het downloaden zo lang? We doen volgende week een actie, kunnen we voor vier dagen een snellere verbinding krijgen? Heb jij deze vragen ook, maar kan jouw provider niet helpen? Dan is internet van U Town iets voor jou.


Met internet van U Town krijg je, voor een vast bedrag per maand, gegarandeerde toegang tot internet met de snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit die passen bij jouw organisatie. Wij kunnen ook uitzoeken waarom de bestaande internetverbinding traag is en specifieke problemen blootleggen en verhelpen. Zo kan jij je concentreren op wat voor de organisatie echt belangrijk is.

In de praktijk

Wij regelen internet van aanvraag tot gebruik, draadloos of bekabeld. We koppelen vestigingen onderling tot één groot beveiligd bedrijfsnetwerk. Bij storingen zijn, afhankelijk van de afspraken, onze specialisten 24 uur per dag beschikbaar, via één centraal aanspreekpunt.

Flexibel Inzetbaar

Internet van U Town is bovendien volledig aan te passen aan de ontwikkeling van jouw organisatie. Heb je meer bandbreedte nodig of ook internet op een tweede locatie? Dan regelen wij dat voor jou. Als jouw router de geest geeft, dan lossen we dat vanzelfsprekend ook op. Voor een vast bedrag per maand heb je deze flexibiliteit binnen handbereik.

Wat Krijg Je?

Internet is een belangrijke schakel in jouw ICT-keten. Van ons krijg je een verbinding die afgestemd is op de behoefte. Je kiest vooraf voor de benodigde bandbreedte en de versnijding. Dit bepaalt de maximale snelheid en gegarandeerde snelheid.
Voor de levering van internet kunnen verschillende technologieën worden toegepast. Levering kan over koper of, indien grote afstanden worden afgelegd of hoge snelheden vereist zijn, over glasvezel.


U Town zorgt voor de gehele oplevering van de verbinding, vanaf het punt waar de verbinding het kantoor binnenkomt, tot aan de werkplek. Je krijgt een router in bruikleen, of een eigen router wordt door U Town geconfigureerd. Wij verzorgen eveneens de bekabeling en houden rekening met de geldende veiligheidseisen. Uiteraard testen wij met jou de verbinding.
De verbindingen worden continu door U Town bewaakt om de kwaliteit te garanderen. Hierdoor beschik je over een gegarandeerde uptime van minimaal 99,5%. Mochten zich incidenten voordoen, dan komen wij bij jou op locatie om deze op te lossen.


Werkzaamheden vinden normaal gesproken buiten kantoortijd en altijd in overleg plaats. Standaard krijg je een IPv4-adres. Indien noodzakelijk worden er meer IP-adressen geleverd.

>