in minutes

"Rockets are the only form of transportation where the vehicle is built
anew for each journey." - Elon Musk


Een raket is snel, vol power, onverwoestbaar, indrukwekkend, innovatief en spannend
Een raket is sterker dan de zwaartekracht… dat moet dus wel héél sterk zijn…
De specialisten van U Town zijn de astronauten: fit (bestand tegen alle G-krachten), slim, fearless én in control

Een knipoog naar de stad Utrecht. It’s about you. Wij hebben geen I focus. Wij richten ons op onze klanten. Wat is top of mind and need to know? Wat zijn de top 3 prioriteiten van de klant?

Corpate Story

“U TOWN is dé plek waar professionals elkaar ontmoeten, scherp houden en versterken. Waar krachten worden gebundeld, regie wordt gevoerd en een indrukwekkende synergie ontstaat. Wij zijn creatieve experts die hun netwerk benutten en elkaar aanvullen. Het zijn business boosters met als doel (de processen van) bedrijven duurzaam te optimaliseren en/of managers, teams en individuele medewerkers te motiveren en inspireren.
Of het nu gaat om People, Sales of ICT vanuit U Town worden vernieuwende en succesvolle concepten gelanceerd. Het is een plek die ertoe doet, waar het bruist en waarvan opdrachtgevers weten: daar moet ik zijn als alleen het beste goed genoeg is.”

U TOWN is vindingrijk

Wij zijn origineel in het uitdenken van de beste oplossing en creatief in het realiseren van een aanpak op maat. Wij streven altijd naar het Wow!-effect.
Eigenwijs Wij durven het anders te doen en kritisch te zijn. Wij ontrafelen en prioriteren de uitdagingen van onze opdrachtgevers en zijn vastbesloten deze het hoofd te bieden.
Sturend Wij dragen onze opdrachtgevers op handen, maar zijn wél bepalend. Niet uit dominantie, maar uit overtuiging en knowhow.

U TOWN is betrokken

Wij handelen op basis van persoonlijk contact en oprechte empathie. Wij luisteren en zijn gefocust. Opdrachtgevers voelen zich door ons gezien, gehoord en begrepen.
Toegankelijk Wij zijn verslaafd aan mensen. U TOWN is laagdrempelig, iedereen is welkom. Het leven mag gevierd worden. Ons werk is professioneel, maar… blijven lachen is een must.

>