U Town

Waar commerciële slagkracht en mensgerichtheid elkaar ontmoeten. Wat we doen?
U Town is dé business booster voor bedrijven die meer resultaat willen behalen. Wij opereren veelal op het snijvlak van HR, Sales en ICT.


“U Town is dé plek waar professionals elkaar ontmoeten, scherp houden en versterken. Waar krachten worden gebundeld, regie wordt gevoerd en een indrukwekkende synergie ontstaat. De specialisten van U Town zijn creatieve experts. Het zijn business boosters met de missie (de processen van) bedrijven duurzaam te optimaliseren en managers, teams en individuele medewerkers te motiveren en inspireren.”


Of het nu gaat om: HR, Sales of ICT, vanuit U Town worden vernieuwende en succesvolle concepten gelanceerd. Het is een plek die ertoe doet, waar het bruist en waarvan opdrachtgevers weten: daar moet ik zijn als alleen het beste goed genoeg is. Dankzij onze ruime ervaring en gedreven instelling weten wij elke vraag te vertalen naar een totaaloplossing. Het maximaliseren van de opbrengsten en het beheersbaar houden van de kosten staan hierbij altijd centraal. Vanuit ons bruisende hoofdkantoor lanceren we continu vernieuwende en succesvolle concepten.

Waarom we dat doen

Wij maken graag het verschil. Dit doen we zowel voor nationale als internationale partijen. We helpen organisaties van intenties naar concrete en blijvende resultaten. Hierbij rusten we niet voordat er wezenlijke progressie wordt gerealiseerd.

De waaromvraag heeft voor ons tevens een persoonlijke noot. Bij U Town worden we namelijk intens blij van de synergie die ontstaat wanneer we in co-creatie mooie dingen realiseren. Ook houden we van het feit dat we met onze kennis en kunde een bijdrage mogen leveren aan zinvolle en duurzame resultaten.

Hoe we dat doen

Door goed te luisteren, kritische vragen te stellen en belangrijke aspecten als de non-verbale communicatie te doorgronden, weten wij al snel de vinger op de zere plek te leggen. Aan de hand van een uitgebreide analyse geven wij een helder en bruikbaar advies over de verbetermogelijkheden in de vorm van onze score-methodiek. Vervolgens vertalen wij dit in een plan van aanpak met een duidelijke probleemstelling, logische prioriteiten en resultaatgerichte oplossingen.

Wat we doen

Wij helpen (de processen van) bedrijven duurzaam te optimaliseren en managers, teams en individuele medewerkers te motiveren en inspireren.

Lostrekken wat vastzit. Helder krijgen waar het werkelijk om gaat. Hardnekkige patronen doorbreken en ambities realiseren. Gestructureerd, met houvast en altijd uitdagend. Dat is wat we doen. Sterker nog, het is wat wij zijn. Wij zijn gidsen en coaches. Raadgevers en doorbrekers. Uitdagers en aanjagers. Welkom bij U Town.

 In de meeste gevallen verzorgen wij verandertrajecten waarbij het team of de individuele medewerker wordt gecoacht. Bij U Town bepaal jij hoe je bediend wilt worden. Wij gaan voor het beoogde resultaat.

Kernteam

Eugène Kuisch

Business Booster


Sales - People - Training & Coaching

Michel Croiset

Technisch Is Alles Mogelijk


Werkplek - Nerd - Problem solver

Jeanine van Barneveld

Alles Geregeld


Pragmatisch - Duizendpoot - Diva

Trusted Business Partners

Tom Zoethout

Directeur Internet Marketeers


Helpt Bedrijven Resultaten Behalen op het Internet

Paula Kager

Directeur Kager-159 Works


Expert in Leren, Ontwikkelen & Presteren

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>