Coaching voor directie

Ready for take off?

Om succes te bereiken heb je drie dingen nodig: de juiste mensen, de juiste middelen en de juiste missie. De juiste mix daarvan verschilt per persoon. Wij helpen jou een goede mix te vinden én toe te passen. Wij analyseren én realiseren, samen met jou tijdens het coaching traject speciaal afgestemd op directie leden.
Elke directeur is uniek en als jouw executive coach begrijpen we dat maatwerk de sleutel is tot succes. We bieden niet alleen analyse en advies, maar zetten samen met jou concrete stappen naar daadwerkelijke verbetering en resultaat. Op zoek naar een executive coaching die niet alleen luistert, maar ook resultaten levert? Wij zijn hier om je te helpen! 

Waarom kiezen voor U Town als jouw directie coach?

Bij leiderschap is het cruciaal om gerichte acties te ondernemen die jou en je organisatie vooruit helpen. Succes is meer dan het bereiken van een doel; het is de combinatie van de juiste mensen, middelen en een heldere missie. Wij analyseren waar het wringt en zorgen dat je beschikt over de juiste handvatten om te groeien. Daarnaast helpen wij je de juiste koers uit te zetten, jouw doelen concreet op papier te krijgen en de juiste richting uit te tekenen. Laat ons jouw coach zijn in het uitstippelen van de route naar succes, van strategische planning tot de uitvoering en het behalen van concrete resultaten. We denken graag mee aan een complete ontwikkeling naar succes.

Onze aanpak: Mensen, middelen, missie

Mensen: De juiste teamleden zijn essentieel en de basis van elke organisatie. Wij ondersteunen bij het optimaliseren van het team door middel van HR-strategieën, recruitment, interim-oplossingen, training en coaching. Ontbreekt het jouw team aan bepaalde vaardigheden? Wij zorgen voor ontwikkeling en aanvulling. Ons doel met executive coaching is om duurzame veranderingen teweeg te brengen die lang na onze betrokkenheid voelbaar blijven. 

Middelen: De juiste tools zijn onmisbaar. Van geavanceerde ICT-oplossingen tot een sterke online aanwezigheid en een solide klantenbasis – wij zorgen ervoor dat je beschikt over de nodige middelen om te groeien. Het vinden van de juiste klanten, die écht baat hebben bij jouw product, zijn de beste klanten en blijven dat vaak ook.

Missie: Uw doel moet helder en bereikbaar zijn. Wij helpen je niet alleen bij het definiëren van jouw missie en drijfveren, maar ook bij het vasthouden van de focus. Laat ons als jouw executive coach jou helpen om de juiste koers te bepalen en te volgen, richting het succes dat jij voor ogen hebt. 

Coaching voor directie met de SCORE-methode

Onze bewezen SCORE-methode is de raketbrandstof voor jouw ontwikkeling. Onze SCORE-methode is een integrale salesstrategie. Van de juiste mindset in het management, tot de vaardigheden van jou als individu. Deze methode bestaat uit:

  • Strategische analyse

  • Concept plan van aanpak

  • Operatie en actie ondernemen

  • Resultaten meten

  • Evalueren en aanscherpen

Door deze fasen te doorlopen, zorgen we voor duurzame groei en een blijvende ontwikkeling. Lees hier meer informatie over onze SCORE-methode en hoe we dit inzetten om jou te helpen.

Maak kennis met ons coaching team

Bij U Town zijn we trots op ons dynamische team van experts, elk met hun eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde passie voor succes en groei. Of het nu gaat om HR-vraagstukken, ICT-uitdagingen of organisatorische efficiëntie, wij bieden een holistische benadering die elk bedrijf helpt groeien en floreren. 

Klaar voor de lancering?

Ben je klaar om jouw leiderschap naar een hoger niveau te tillen met ons coachingstraject speciaal voor directie? Jouw traject naar topprestaties begint met onze coaching! Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kernteam

Eugène Kuisch

Business Booster


Sales - People - Training & Coaching

Michel Croiset

Technisch Is Alles Mogelijk


Werkplek - Nerd - Problem solver

Jeanine van Barneveld

Alles Geregeld


Pragmatisch - Duizendpoot - Diva

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>