business coach in Rotterdam

Businesscoach Rotterdam

Ready for take off?

Om succes te bereiken heb je drie dingen nodig: de juiste mensen, de juiste middelen en de juiste missie. De juiste mix daarvan verschilt per onderneming. Wij helpen je een goede mix te vinden én toe te passen. Wij analyseren én realiseren. 

Welkom bij U-Town, dé plek voor ambitieuze ondernemers in Rotterdam die klaar zijn voor de volgende stap richting het bereiken van jouw missie. Op zoek naar een business coach in Rotterdam die niet alleen luistert, maar ook resultaten levert? Wij zijn hier om je te helpen! 

Waarom U-Town?

Het ondernemerschap is een dynamische wereld, waarin het essentieel is om concrete stappen te zetten die de organisatie verder brengen. Wij begrijpen dat succes meer is dan alleen een doelstelling, het is een combinatie van verschillende factoren. Voor succes heb je goede mensen op de goede plek nodig, wij analyseren waar het wringt en zorgen dat je beschikt over de juiste middelen om te groeien. Daarnaast helpen wij je de juiste koers uit te zetten, om jouw doelen concreet op papier te krijgen en de juiste richting uit te tekenen. We bieden niet alleen advies maar gaan verder dan dat. We denken graag mee aan een complete transformatie naar succes.

Onze aanpak: Mensen, middelen, missie

Mensen: De juiste teamleden zijn essentieel. Wij ondersteunen bij het optimaliseren van het team door middel van HR, recruitment, interimdiensten, training en coaching. Ontbreekt het jouw team aan bepaalde vaardigheden? Wij zorgen ervoor dat deze vaardigheden ontwikkeld of aangevuld worden. Ons doel is niet alleen om teams op korte termijn te verbeteren, maar om duurzame veranderingen teweeg te brengen die lang na onze betrokkenheid voelbaar blijven.

Middelen: Zonder de juiste tools gaat geen enkele onderneming de lucht in. Wij zorgen dat de ICT, website, en klantenbasis niet alleen up-to-date zijn, maar ook optimaal functioneren om de groei van jouw organisatie te stimuleren. Klanten die goed bij je passen en die écht baat hebben bij jouw product zijn namelijk de beste klanten en blijven dat vaak ook. Daarom zoeken we gericht naar de juiste klanten.

Missie: Uw doel moet helder en bereikbaar zijn. De juiste missie is het allerbelangrijkste, want daarmee begint succes. Het moet kraakhelder zijn, wat je missie is, wat je persoonlijke drijfveren zijn en wat je écht wil. De strategie vraag dus. Verlies de focus niet; laat ons helpen om de juiste koers te bepalen en te volgen, richting het succes dat jij voor ogen hebt. 

De SCORE-methode

Onze bewezen SCORE-methode is de raketbrandstof voor jouw bedrijf. Onze SCORE-methode is een integrale salesstrategie. We verbeteren de strategieën en rollen dit binnen de gehele organisatie uit. Van de juiste mindset in het management, tot de vaardigheden van individuele medewerkers. Deze methode bestaat uit:

  • Strategische analyse

  • Concept plan van aanpak

  • Operatie en actie ondernemen

  • Resultaten meten

  • Evalueren en aanscherpen

Door deze fasen te doorlopen, zorgen we voor duurzame groei en een blijvende verandering in uw organisatie. Lees hier meer informatie over onze SCORE-methode en hoe we dit als business coach inzetten om jou te helpen in Rotterdam.

Maak kennis met ons team

Bij U-Town zijn we trots op ons dynamische team van experts, elk met hun eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde passie voor succes en groei. Of het nu gaat om HR-vraagstukken, ICT-uitdagingen of organisatorische efficiëntie, als business coach bieden een benadering die elk bedrijf in Rotterdam helpt groeien en floreren. 

Klaar voor de lancering?

Klaar om jouw bedrijf naar het volgende niveau te lanceren met een coach in Rotterdam? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kernteam

Eugène Kuisch

Business Booster


Sales - People - Training & Coaching

Michel Croiset

Technisch Is Alles Mogelijk


Werkplek - Nerd - Problem solver

Jeanine van Barneveld

Alles Geregeld


Pragmatisch - Duizendpoot - Diva

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
>