november 11

Human Resources

0  comments

Bij U Town zijn wij nu ook TMA gecertificeerd. TMA Methode is het complete Talent Management Systeem op basis van positieve psychologie, gebruikt voor werving, selectie, ontwikkeling en loopbaanadvies. Zowel voor individuen als teams.

TMA verbindt jaarlijks meer dan 500.000 mensen met hun talenten, competenties en carrière door TMA Integraal Talentmanagement. Voor HR, Management en Persoonlijke Talentontwikkeling.

De Talenten Motivatie Analyse Methode, in het kort TMA Methode, staat voor competentie en talent empowerment. Je geeft met TMA duurzaam, gestructureerd en professioneel competentie- en talentmanagement vorm. TMA is een volledig uitgewerkte en positieve taal met 22 drijfveren, 44 talenten, 23 resultaatgebieden en 53 competenties.

Door TMA in te zetten, weet je met welke talenten en competenties van je (toekomstige) medewerkers de beste performance kan worden behaald. Je krijgt met de methode en het online Talent Management Systeem (TMS) concrete handvatten om mensen individueel positieve aandacht te geven, inzicht in zichzelf te geven en optimaal te ontwikkelen. Ook kun je de methode gebruiken voor HR, management, teams en afdeling- of organisatie breed.

Op individueel niveau kun je de TMA Methode onder andere gebruiken voor talentontwikkeling, sollicitaties, outplacement, studiebegeleiding. Denk op HR- en managementniveau aan performance verbetering, werving & selectie en gestructureerde feedback en evaluatie. Op organisatie- en bestuurlijk niveau kun je denken aan retentie en behoud van medewerkers, HR analytics, reorganisaties en vitaliteit & ziekteverzuim.

Heb jij interesse in TMA? Voor jouzelf of jouw bedrijf? Neem gerust contact met ons op.

Andere Posts

>