Jeanine van Barneveld

She won't take no for an answer… Jeanine is een flexibele duizendpoot met oog voor detail. Door haar helicopterview en gestructureerde manier van werken heeft ze controle over elke situatie. Hoe gecompliceerd het ook lijkt, Jeanine weet precies hoe ze weer rust op de afdeling brengt. Bovendien voelt ze van nature exact aan wat er speelt en wie of wat er aandacht nodig heeft. Ze gaat altijd voor het beste resultaat.

Jeanine is binnen U Town dé verbindende factor die ervoor zorgt dat alles logistiek gezien op rolletjes loopt. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de aard van de werkzaamheden, maar ook naar de bedrijfscultuur. Want pas wanneer alle aspecten in evenwicht zijn, kan een onderneming écht floreren en komen mensen in hun vrij. Organiseren is altijd al haar passie geweest. Samen met haar man Erwin en hun twee jongens Wieger en Matthijs woont zij met veel plezier in het pittoreske Odijk.

Het ontzorgen van mensen en het optimaliseren van processen zijn dingen waar zij oprecht blij van wordt. Tezamen met de behoefte om te opereren in een afwisselende werkomgeving besloot zij om in 2015 voor zichzelf te beginnen onder de naam Jeanine van Barneveld Management Ondersteuning. Met haar bedrijf helpt zij bedrijven en ondernemers snel aan dé professionele en proactieve directie secretaresse, notuliste, officemanager, PA en VA. In de afgelopen jaren heeft Jeanine ruime ervaring opgedaan in diverse werkvelden, zoals het winkelvastgoed, de zorg, de automotive-branche, projectontwikkeling en zakelijke dienstverlening en stichtingen en verenigingen.

x
>