december 15

Inspiratie

0  comments

Nog 15 dagen en dan mogen we aftellen en start het nieuwe jaar. Heb je al goede voornemens…? Of ga je het dit keer gewoon doen en realiseren? Als je niet eeuwig veelbelovend wilt blijven, dan gaan de volgende 7 tips je helpen jouw plannen van papier te halen en wordt 2023 voor jou een succesvol jaar.

Om succes te bereiken heb je drie dingen nodig: De juiste mensen, de juiste middelen en de juiste missie. De juiste mix daarvan verschilt per onderneming. Wij brengen jou graag in beweging.

Tip 1: Doelen stellen

Stel uitdagende doel(en) voor 2023 🎯Stel niet zomaar vrijblijvend een doel, maar zorg ervoor dat een doel ook uitdagend is en je uit je comfortzone brengt. Visualiseer ook wat het behalen van jouw doel voor impact heeft. Wat gaat het jou brengen? En hoe belangrijk is het om te focussen op het bereiken van jouw doel?

Tip 2: Talenten benutten

Zet jouw talent maximaal in voor jezelf en jouw doelgroep 🏆 Wat is jouw talent? Meestal geven talenten energie. Gebruik je jouw talent als professional? Of doe je juist iedere dag allerlei werkzaamheden die niets met jouw talent te maken hebben. Bij U Town brengen wij door middel van TMA jouw 44 talenten en 22 drijfveren in kaart. Alles gaat nou eenmaal beter als je 100% jezelf kunt zijn.

Tip 3: Stel jouw 11-tal op ⚽

Niemand kan alleen succesvol zijn. Heb jij jouw team al samengesteld? Zijn alle benodigde posities ingevuld en pakt iedereen zijn rol? Neem jouw team voor 2023 eens goed onder de loep. Wie zitten er in jouw winnende team? Zijn er nog posities vacant of niet goed ingevuld? Dan is er werk aan de winkel.

Tip 4: Gebruik een systeem 🖥️

Het gebruiken van een systeem gaat je helpen om je successen gedisciplineerd te behalen. Let op, ik heb het niet over gebruiken van Excel, maar een echt CRM-systeem. Pipedrive is bijvoorbeeld een gebruikersvriendelijk CRM-systeem dat je helpt om alles wat je voor je klanten en prospects dient op te volgen, structureren en opvolgen. Je hebt een duidelijk dashboard en bent volledig in controle.

Tip 5: ME Time

Zorg elke maand voor een gezonde hoeveelheid ME Time 🏖️ 🧘‍♂️ Neem je regelmatig tijd voor jezelf en zorg je daardoor voor een goede work-life-balance? Het is zo verleidelijk om de agenda maar voller en voller te plannen… Maar waar gaat het echt om? Ben je in connectie met jezelf? En bepaal jij zelf de richting? Ik zorg elke maand voor 2 dagen ME time. Die zijn heilig en op deze dagen check ik of ik de dingen doe die ik echt wil doen en bij me passen. En welke dingen ik anders wil gaan doen. Twee dagen per maand van de radar (geen interactie met anderen). Op de dagen zelf bepaal ik wat ik ga doen. Alleen en zonder telefoon. Een echte aanrader.

Tip 6: Accountability Partner

Zorg ervoor dat je een Accountability Partner hebt🥊. Een accountability partner is iemand die je deelgenoot maakt van jou te behalen doelen. Regelmatig, bijvoorbeeld eens per kwartaal, checkt jouw accountability partner of je op koers ligt voor het realiseren van de doelen. Het is dus niet vrijblijvend. Accountability is nu doen wat nodig is voor gewenst resultaat.

Tip 7: Successen vieren

Vier je successen en wees dankbaar 🎊🎉🍾
Wij vieren veel te weinig onze successen. Welke successen heb jij het laatste half jaar gevierd? Waar ben je dankbaar voor? Successen zijn niet vanzelfsprekend en het realiseren van doelen mag gevierd worden. Dat doe je samen met je Topteam en dierbaren uit je innercircle.

Uitnodiging Masterclass 17 februari 2023

Nieuwsgierig naar meer concrete tips voor een succesvol 2023? En advies hoe je deze tips omzet naar praktische doelen? Neem dan deel aan de Masterclass van Eugène Kuisch op vrijdag 17 februari 2023 van 09.00-10.30 uur in Le Brasseur in Maarssen. Meld je aan via: info@u-town.nl.

Andere Posts

>